lördag 20 augusti 2016

6 veckor

Idag firar vi sex veckor med Nevis.

Sex intensiva veckor med en helt ny individ och en helt annan personlighet än Oban. Oban som var lagom imponerad av en ny familjemedlem de första veckorna, men som nu har tagit lillkillen till sitt hjärta och låter honom härja och gosa.

I måndags var första dagen på jobb och därmed också dagis. Av personalen att döma har det gått galant. Jag hade förväntat mig en väldigt trött valp på kvällarna, men han har kunnat vila under dagarna och har tagit det hela med ro.

Apropå just egenskaper som att kunna vila i en relativt stökig omgivning, så känns det som att Zara har hittat rätt i den här kombinationen. Nu har jag mestadels umgåtts med Nevis, Nabo och Colin, men om de får representera kullen så känns de överlag väldigt orädda och mycket tillgängliga. Zara och jag tog med valparna till Jubileumspokalen på Solvalla i onsdags. Ett besök de tog sig an med glädje mitt i vimmel av publik, barn, tivoli, hästar och andra nya intryck. Bästa valparna!

Nu är minneskortet i kameran tömt och jag är åter vid en dator. Med det sagt blir det förhoppningsvis fler inlägg framöver.



1 kommentar:

  1. Riktigt fin energi i ögonen. Låter som en bra start i livet som jakt hund.

    SvaraRadera