tisdag 6 januari 2015

Träning, tänder och trettonhelg

Åter efter en helg i Oslo och två intensiva lediga dagar på hemmaplan.

Har inte varit som turist i Oslo tidigare, utan bara flygit in för möten, konferenser och middagar där jag bara sett kontor, arenor, restauranger och hotellrum, så det var trevligt att få se staden.

Som bjöd på fint väder dessutom, bara det.. :) Här operahuset i skymning.


Nu låter min dator meddela att Windows startas om inom 10 minuter så jag väljer att avsluta det här inlägget dessförinnan.

Träning både måndag och tisdag. Igår med Linnea, Lovisa och Zara på Lidingö och idag med Zara söder om stan. Nöjd med Oban efter träningsuppehållet - dessutom med kraftig störning av löptik båda dagarna, då Bean är på ca dag 5-6, vilket är tydligt men inte märks på Oban i arbete. Bästa killen!

Har därtill hunnit med att gå till tandhygienisten och tvätta bilen. Nytt år och rent hus, eller? Nu är det dags att städa här hemma också.

Årskrönikan? Den kommer...

Har massor av bilder från träningen igår där vi nyttjade höjd- och terrängskillnader på en väldigt kuperad golfbana. Lägger inte upp bild på något av områdena, för denna var roligare. Tre trötta tjejer i backen. Det är jobbigt att köra kompassen a'la Keith Mathews i branta backar :) Tack för en trevlig träning tjejer!



1 kommentar:

  1. Härligt med både ledighet och hundträning

    /annika

    SvaraRadera