måndag 2 mars 2015

Recovery

Någon gång infördes arbetsmiljölagen och annat som reglerar ledighet och semester med syfte att skapa förutsättningar till återhämtning. Det fanns nog en poäng med det. Det gör en enorm skillnad att faktiskt vara ledig på helgerna och vila upp sig från intensiva arbetsdagar - istället för att vara totalt inbokad och inrutad även på helgen.

Även om jag gillar en tillvaro där schemat är späckat - och det finns ju alltid massor att göra: träna, socialisera, organisera, planera, genomföra etc. - så måste jag medge att total vila och ta dagen som den kommer inte är så dumt.

Åkte ut till Munsö på fredag eftermiddag och tog en (koppel)promenad med Isabel och hundar. Trevlig tjejmiddag på kvällen och ganska tidigt i säng för att avnjuta en lång och mysig frukost på morgonen. Följt av en ridtur, vilken Oban tyvärr inte fick följa med på (nästa gång!). Frozen yoghurt med tillbehör och bio med Zara på kvällen. Ännu en kväll tidigt i säng, vaknade utvilad på söndag morgon och ägnade dagen och att skrota runt på (koppel)promenad och häng med tjejerna och kidsen.

Vi har förvisso inte fått mycket gjort. Vi har inte tränat. Men, vi har vilat och återhämtat oss, vilket var skönt och faktiskt också välbehövligt. Nu kör vi en vecka till i koppel, sedan är vi redo att ta tag i tillvaron.

Bästa åldermannen Skuggi fick följa med flocken som handhäst.

Uppställning - varken hästar eller ryttare i vidare posér... :)

Goaste Duke var så här ledsen och förtvivlad när Oban och jag gick hem igår.
Nu får vi se till att det inte blir så lång tid till nästa träff!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar