torsdag 3 maj 2012

Markeringar

Markeringar på schemat idag. Passade på när husse skulle springa i Ursvik och fick hjälp med några kast på lite längre avstånd. Hyfsat terrängbyte från en vall med fjolårsgräs, över dike, genom en dunge, ut på mer vall och fram till ett skogsbryn i en slänt. Totalt ca 120 m. Första markeringen satt helt perfekt och Oban tog en fin linje med en lysande djupbedömning.

Bad Mattias kasta åt andra sidan. Där landade dummyn i högre sly, så Oban och jag såg bara när dummyn lyfte, inte bågen ned och var den landade. Fick dessutom en störning genom en Grand Danois som kom tight inpå linjen. Gjorde om till dess vi var nöjda - med målet att tighta upp lovandet och undvika att han blir yvig, som vi såg i tisdags.

Mattias fortsatte sin löprunda och Oban och jag varvade ett par lite kortare markeringar med några synliga linjetag. Var inte hysteriskt noggrann med fotgåendet (ajabaja!), men desto petigare med avlämningarna.

Kort pass även idag. Har ingen fastställd strategi, men tänker att det är bra att fräscha upp olika moment efter helgens erfarenheter. 

Imorgon blir det vilodag för Obans del, själv ska jag på planeringsdag med jobbet och efterföljande middag.

Underbar vårkväll i Ursvik!





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar