måndag 28 december 2015

Att vara. Orkeslös..

Nähä. Här har det varken bloggats eller tränats hund. Uppenbarligen.

Har förvisso, faktiskt, tränat ett par gånger. Utan att skriva om dem dock. Senast, med Zara och Maria, gick det till och med riktigt bra. Vi körde linjer mot olika dolda områden och varvade med att gå på linje och dra av skottapporter som störning. Alla tre hundarna jobbade riktigt bra och vi var nöjda.

Sedan förra söndagen och julbordet med släkten var Oban outsourcad till Norrtälje och blivande valpköparen, tillika min mosters man. Själv anslöt jag dagen före julafton och har sedan firat traditionsenlig jul fram till annandagen. Helt slut och proppmätt med andra ord..

Nu blir det jobb i två dagar till, sedan totalt omtag vad gäller hälsa. För även om hösten varit lärorik och givande har intensiteten gått ut över inte bara Oban, utan även mig själv. 80-timmars veckorna har satt sina spår, både mentalt och fysiskt.

Vi ger det två dagar till sedan blir det vila - och förhoppningsvis fortsatt vinter. Som idag på promenaden. Underbart!!

Har för avsikt att återkomma med en årskrönika innan året är slut. Det här året kommer den inte bli fullt så positiv och tacksam. Det finns trots allt eländen och bekymmer både ur ett makro- och ett mikroperspektiv..

#yoga #yolo




4 kommentarer:

  1. Känner på mig att år 2016 kommer bli att bra år för dig! ♥ kram Annika

    SvaraRadera
  2. 80-timmarsveckor låter som en mardröm! Ta hand om dig och Gott nytt år!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack detsamma! Ingen mardröm, men ganska mycket vaken tid... Lycka till med flytten! Ser fram emot att ses! Gott Nytt År! Kram

      Radera