söndag 20 januari 2013

Gourmetweekend..

En härlig helg i Ockelbo är till ända!

Fredagen inleddes med tapas och cava. En väldigt trevlig - och god - middag som avrundades först efter tolvslaget.

På lördagen stod skidåkning på temat. Men med 20 minusgrader ville jag inte lämna Oban i bilen, så vi sällskapade istället med Elsie 5 månader medan hennes storebror Albert 2,5 år gjorde debut i barnbacken. De vuxna barnen åkte i de stora backarna och lekte i hoppen..

Oban var lindad med flexi under tasskyddet och fick vara lös för första gången på snart två veckor. Rätt bra tryck och hisnade fart i löporna..! Måste vara bästa terapin att se en sådan lycklig hund! Det går inte att bli annat än glad!

På kvällen serverades chili. Nu nära perfektion (receptet finns på Knutsta Charolais fb-sida). Ett dygn i grytan, utan bacon denna gång, blev helt makalöst! Till det bönröra, creme fraiche, nachochips och Zinfandel!

Idag en sjukt soft morgon med delikat brunch. Amerikanska pannkakor, bär, äggröra, bacon, gröt, bröd, kaffe, juice etc. och givande samtal var orsaken till att vi inte lämnade bordet förrän vid 13-tiden..

Massor med mat och obefintlig rörelse med andra ord.. Tur att det är ny vecka och träning på schemat imorgon!

Tassen ser nästan bra ut. Tänker mig skydd och koppel på till onsdag, sedan hoppas jag på normalläge.. Börjar bli dags att komma igång med träningen på allvar nu...

Hoppas ni har haft en skön helg!!

2 kommentarer:

  1. Ljuvligt med lösa lyckliga hundar! Härligt att tassen ser bra ut och att ni skymtar ljuset i tunnelns ände :)

    SvaraRadera
  2. Tack Sara! Ja, det är när de är lösa de är som lyckligast! Inget vidare varken för mig eller Oban att vara osams i varsin ände på ett koppel (nej, jag tog visst inte tag i det där i valpstadiet..)

    SvaraRadera