lördag 8 februari 2014

Hyllan är på plats!

Vilken bra dag det blev idag!

Hyfsat soft morgon innan det var dags för träning med Zara och Braith. Zara hade - som alltid, vilken service - en idé och ett upplägg, så Oban fick stanna i bilen medan vi riggade övningen. Och snackade..!

Övningen var ena halvan av den vi körde i söndags. Först skickades Oban på ett närsök. När den bollen var inne skickades han till samma område igen och jag blåste stopp. Då gick det en störningsmarkering i höjd med honom fast vid sidan. Därifrån tryckte jag ut bakåt till ett område ca 30 meter rakt ut över ett dike och uppför en slänt. Dolt i alla moment denna gång och det gick riktigt bra!

Braithpojken fick också lära sig att lämna legor och fortsätta ut, vilket han gjorde galant! Sedan avslutade vi med lite markeringar i skogen - och varsin skottapport, när ändå apportkastaren var med.

Bra träning och trevligt sällskap, tack :)

Väl hemma kom äntligen hyllan upp. Nu återstår bara att hitta nya stolar (eller gamla stolar med patina rättare sagt, vilket försvårar hela projektet).

Nu blir det Son's of Anarchy. Ja, jag är sex år efter. Har hört om den i alla år, men har för mycket bokstavskombinationer för att kolla på serier. Fast nu har jag klarat av att se klart flera avsnitt. Rekord :)


Försökte ta en bild på hyllan, men det är för mörkt så det får bli imorgon. Ni får ett labbefnatt istället. Oban i mars 2012:




2 kommentarer:

  1. Super trevligt! Som vanligt. Hoppas på lite fint väder nästa gång så kameran kan följa med!

    SvaraRadera
    Svar
    1. SOL och kamera vore ju kul. Minns faktiskt inte när jag såg solen senast.. #deprimerad

      Radera