måndag 14 juli 2014

Dag 1

Första WPC-dagen (WPC står för World Partner Conference, dit Microsoft bjuder in ca 15 000 partners) inleddes med en tjuvstart. Key noten och riktiga starten är först imorgon, men jag var inbjuden på en workshop/ett seminarium redan idag. En riktigt bra sådan!


Väl på Convention Center där vi kommer spendera resten av veckan sprang jag på det här ekipaget. En sprängmedelshund, utrustad med fin väst för Microsoft "Microsoft WPC14 K-9 Team". Hundföraren ställde glatt upp för fotografering! Av typen att döma ser det ut som en jaktlabbe. Något att utforska mer, om jag nu ska flytta hit.. ;)


Efter seminarium och registrering bjöd vår svenska värd in till fotbollsfinal. De hade abonnerat motsvarande O'Leary's och det bjöds på hamburgare och dryck.


Sedan begav vi oss till en populär roof top bar. Med 30 grader utomhus uppskattar vi svenskar att kunna vistas - utomhus.


Från nämnda bar var det utsikt över Vita Huset. Vad som inte syns på bilden (vita huset i mitten) men i verkligheten, är de snipers som är positionerade på taket för att skydda presidenten. Fåniga filmpoäng och rätt coolt om ni frågar mig.. :)


Från baren kunde även parken och flera monument beskådas.


Här entrén och lobbyn till Hotell W där baren ligger. Kan rekommenderas!


Nu läggdags! Imorgon Key Note och späckat schema.


1 kommentar:

  1. Coolt, håller med. Men du kan inte flytta dit, våran herrgård i Norrland då???

    SvaraRadera