fredag 18 juli 2014

Dag 4 - starstrucked

Mer bilder (förvisso kassa mobilbilder, jag väntar ju fortfarande på nya telefonen..) följer, men här kommer en från kvällen igår.

Vi satt på uteserveringen på Morton's där vi åt en vansinnigt god middag - kött när det är som bäst - när det började rulla in svarta SUV:ar i kvarteret. Totalt 6-8st till antalet och tillhörandes Secret Service. De eskorterade ingen mindre än John Kerry, USA's utrikesminister till restaurangen bredvid den där vi satt.

Måste erkänna att vi var lite förvånade över att han har tid att gå ut och äta en torsdagskväll med situationen i Israel, nedskjutna plan i Ukraina etc. (fast han har väl bra rådgivare) - men framförallt var det häftigt att se bevakningen runt en av världens kanske mäktigaste män. Det är liksom lite osvenskt med X antal snipers och tungt beväpnade bilar med motorn igång under flera timmar bara för att någon politiker vill äta lite middag.

På bilden ser ni ett par av de svarta bilarna sett från vår uteservering, längre ned stod ytterligare fyra/fem stycken..


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar