söndag 21 december 2014

Inte hundträning, men händelserikt ändå..!

Inte mycket tid att blogga här inte. Och ingen hundträning att skriva om heller. Vi har helt tagit paus till förmån för att, kanske inte vila upp oss, men åtminstone hinna med annat.. Som att plantera nya hyacinter.



Mysig sväng med Annika och Zingo i torsdags kväll och trevlig julfest med jobbet på fredag kväll. Oban var hos husse och anlände hem vid lunch på lördagen då vi tog en promenad längs med Mälaren i det härliga solskenet. Oban passade på att ta ett julbad, det var ju ändå 20:e december.




Lördagen spenderades sedan med släkten för att fira lilla julafton då en del av släktingarna reser bort under jul. God mat och härligt umgänge. Oban tilldelades rollen som tomte och fick leverera paket till alla från berget under granen och ut till mottagaren. En uppgift som uppskattades av båda parter och fungerade på de flesta paketen, med undantag av espressomaskin till morfar och lite större julklappar.

 
 
Även söndagen bjöd på en fantastisk morgon och nu är Oban och jag just åter efter ännu en härlig sväng i solen vid Mälaren. Nu ska jag utstå två - tre timmar i frisörstolen och ordna till lockarna.
 
Trevlig helg!
 
 
 
 

 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar