onsdag 10 augusti 2011

Repetition

Linjetag idag igen. Men började med ett lydnadspass på ridbanan. Vet ju inte riktigt hur petiga de är med placering etc. så jag behöver nog åka till en klubb och kolla. Oban tycker det är väldigt lättförtjänta godisar och klarar det mesta galant. Det var just det där med ställande under gång.. Och huruvida de ska stå exakt på alla fyra i en exakt rak linje etc. Hopp över hinder verkar vara favoriten :)

Fortsatte med 3 x 2 linjetag på traktorvägen med samma avstånd som igår. Nu fokuserar han på ett annat sätt så det verkar ha trillat ned en polett.

Avslutade med två markeringar och fick hjälp av Maja med perfekta kast, tack!


Snart är det dags att lämna landet efter snart två månader, vilket orsakat lite ångest över hunddagis. Vi var inte helt nöjda i slutet av våren, då det var lite så där med rastningarna emellanåt. Har hittat två alternativ, som jag har skickat en förfrågan till. Den ena aktören har redan svarat och de har en plats om vi börjar inom kort. Förutom hunddagis har de en inomhusbassäng för hundar och simträning, rehabilitering etc. Dagishundar får ett simpass på 30 min per vecka, vilket lät väldigt intressant. Dock lite dyrare än vad vi betalar idag så vi får se vad husse säger...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar