söndag 9 september 2012

Från Komandoo till Kuredu

En smärre chock i fredags lunch när vi anlände till Kuredu. Även fast vi har varit här förut (2009) blev skillnaden mot lugnet på Komandoo påtaglig. Och nu är ändå inte Kuredu någon större ö eller resort. Jämförbar med Sandhamn i storlek kanske, men efter stillheten på Komandoo i en vecka behövde vi acklimatisera oss, det var väldigt ovant att äta lunch på ett ställe med fler än 20 personer samtidigt.. :)

Annars fortsätter semestern i samma härliga lunk. Sol, snorkling (dyk för Mattias), lite vind och regn emellanåt men det stör inte i denna hetta, träning, SPA - och ett antal måltider och drinkar.. Kan konstatera att jag har ätit två- och trerätters luncher och middagar sedan dagen före bröllopet och för det mesta ägg, bacon, våfflor etc. till frukost. Så det vill till att träna för att det här inte ska spåra ur helt. Plus att alla Banana Colada nog också sätter sina spår... :)

På hundfronten kan jag meddela att vi har fått resultatet >> clear of the CNM mutation and not at risk for transmitting the deleterious gene << från LabradorCNM! Skönt!! Återkommer med mer information när administrationen är avklarad, vilket jag får sköta hemifrån. Längtar en hel del efter Oban och ser fram emot att ta tag i träning och jakter när vi kommer hem!

 Men nu njuter vi av det här:

Inte bara sol i paradiset. Här en bild från Tandi Bar (sunsetbar på Komandoo),
under en skur. De drar oftast förbi på 10 minuter så det stör inte så mycket :)

Kandu Bar och poolområde i skymningen.

Kandu Bar från insidan. Sandgolv över hela baren och även restaurangen.
Därav barfota hela veckan! Underbart!

Barfota vid poolen. Den stora ön i bakgrunden är Kuredu, dit vi åkte i fredags.


Som sagt, det går verkligen ingen nöd på oss. Här vid poolkanten.




2 kommentarer:

  1. Passa på att njuta! Sverige med halvstabilt höstväder finns kvar när ni kommer hem. I morse var det underställ, varma strumpor och vantar som gällde vid jaktträningen...

    SvaraRadera
  2. Kan tänka mig det.. Sommaren var ju också ganska ostabil minst sagt. Börjar faktiskt se fram emot lite krispig luft. Och hund :)

    SvaraRadera