söndag 16 september 2012

Sköna söndag!

Äntligen en kväll i soffan! Vi lämnade Stockholm den 22:a augusti, så efter en - förvisso helt underbar och härlig - tid på resande fot är det skönt att vara hemma! Och äta hemlagad mat! Idag söndagsstek, från Knutsta Charolais, med alla tillbehör. Lyx!

Känslosamt återseende med Oban igår förmiddags! Finaste hunden! Vi är nog båda lite nykära i varandra :) Träningen har dock tyvärr fått stå tillbaka även denna helg. Istället har vi hunnit umgås med vänner, ta tag i tvätt och packa upp presenter från våra fina bröllopsgäster. Men jag har i allafall haft med pipa och dummies på promenaderna både igår och idag. Och det finns en hel del att ta tag i..! Stadgan är obefintlig, vilket känns så där inför fredagens jakt. Har kört igenom lite enkla markeringar och några kortare linjetag och tecknena sitter. Men som sagt - stadgan.! Hua!

Med start måndag får det bli ordning på torpet igen. Nyttig mat och träning för både min egen och Obans del. Men först lite fler bilder, här från Kuredu där vi avslutade semestern:


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar