torsdag 6 september 2012

Sola och bada. Pina Colada.

Ungefär så har vi det här.

Sedan vi kom i lördags har vi gått barfota hela tiden. Skönt i sanden, vilket är underlaget även inne på restaurangen. Väldigt avkopplande!

Innan vi åkte hit första gången 2009 var vi lite oroliga för att vi skulle bli uttråkade på en så begränsad yta. Komandoo är cirka 100 meter bred och 500 meter lång, så utrymmet är begränsat.

Men, med världens akvarium utanför husdörren finns det alltid att göra. Bara genom att gå längs med stranden på väg hem från lunchen igår såg vi t ex fyra - fem revhajar, sex stingrockor osv. Vid snorklingsturen såg vi en sköldpadda, anemoner, clownfiskar, underbara koraller och en massa andra fiskar jag inte kan namnet på. Lägg därtill till trerätters måltider från morgon till kväll, SPA, gym etc. - samt det faktum att det är rätt skönt att bara slappa och läsa en bok vid poolen eller på terrassen så finns det att göra.

Imorgon fredag lämnar vi Komandoo och åker till systerön Kuredu (det var där vi var för tre år sedan). Där finns, förutom fantastiska snorklings- och dykmöjligheter, även golf, tennis etc. så där kan vi öka på aktiviteterna ytterligare. Om vi skulle vilja.

Gissar att det är bra att hålla igång med träningen efter all denna mat vi stoppar i oss från frukost till middag. Och så slinker det ned ett antal Banana Colada samt Passionfruit Caprinia...

Mattias fotavtryck i förgrunden framför Watervillas

Utsikt nedanför vår terass

Stranden från Watervillas in mot Jetin

Middag i mörkret på Aqua

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar