söndag 2 september 2012

Oförskämt bra!

Som kanske framgår av tidigare inlägg har vi det fantastiskt här på Komandoo! Oförskämt bra till och med!!

Otroligt vackert, utomordentlig service och behaglig värme. Inte 40 grader och stekande sol, som när vi var här senast, utan faktiskt en del rejäla skurar emellanåt - men ändå väldigt skönt. Det gör inte så mycket med regn när temperaturen håller 30 grader, vattnet nästan lika mycket - för att inte tala om djurlivet i vattnet med sköldpaddor, hajar, stingrockor, clownfiskar etc. - och det därtill serveras väldigt god mat och dryck. Oavbrutet! Här en fruktbricka som kom till rummet igår vid ankomst:


Passade på att blogga medan Mattias gör sitt orientation dive, men framöver kommer det nog bli längre mellan inläggen. Får ta igen det när vi är tillbaka - och börja skriva om hund och hundträning igen. Fast, om det är OK med bröllops- och semesterbilder får ni gärna göra en kommentar om det. Annars får jag nog starta en parallell blogg för det är så många bilder jag gärna vill dela :)

Ha det!

2 kommentarer:

  1. Wow, vilka härliga bilder! Och va underbart ni ser ut att ha det. Ha nu en fortsatt härlig resa och längta inte hem till regniga Sverige. Det finns kvar när ni kommer hem;)

    SvaraRadera
  2. Tack Helena! Längtar inte till regniga Sverige, men ser väldigt mycket fram emot att ta tag i hundträningen när vi kommer hem! Återkommer med anmälningar :) Hoppas allt är bra med er!

    SvaraRadera