lördag 21 december 2013

Djurklappar på Klaragården

Det blev ett snabbt besök på Klaragården. Generalsekreteraren för Svenska Djurskyddsföreningen tog emot i dörren, berättade om det enorma intresset och beklagade att det inte fanns möjlighet för alla privata sponsorer att vara med på plats. Det kan jag verkligen förstå, då det blir en utmaning att hålla ihop arrangemangen annars. De bjöd in på en kort fika och blev väldigt glada för täckena. Passade särskilt bra då de själva hade beställt fel storlekar och bara hade täcken till småhundar. Jag pratade med Katarina, också på Svenska Djurskyddsföreningen, och vi ska höras inför den 15:e februari. Vill vi bidra med täcken etc. kan vi kanske lämna av till dem och samla ihop det med andra gåvor.

Förutom våra påsar från Hööks med 11 stycken termotäcken, hade de allehanda goodie bags på plats med hundgodis, foder, reflexer, fleecefiltar etc. Härligt med en julklapp till de som verkligen behöver!

Även glädjande att höra om det stora intresset och att Svenska Djurskyddsföreningen själva gått in med 150 000 som går oavkortat till veterinärvård för de hemlösas hundar.

Innan vi gick hann vi träffa två hundägare som kommit dit. Hoppas att det kom in fler under eftermiddagen!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar