tisdag 21 augusti 2012

Ångest

Fick en rejäl släng av ångest på väg hem idag. Nog för att Oban har fått rejäla doser av power walks och löpning, men senaste två veckorna har vi inte tränat "på riktigt" mer än ett par gånger. Fysisk motion ger ju inte samma stimulans som att faktiskt få arbeta, vilket gav mig dåligt samvete.

Imorgon bär det av till Åre. Förvisso kommer vi - förhoppningsvis - kunna klämma in en del vandring och även de vanliga promenaderna på berget är hundra gånger bättre än en koppelpromenad i stan. Men det var det där med träningen och den fina formen.

Hade bokat tid hos veterinären för att verifiera ett CNM-test idag och kom i väg så pass tidigt från jobbet att jag faktiskt hann med nästan en timmes träning. Varierade enkelmarkeringar med linjetag mot semiblind mål och närsök. Det var någon som var väldigt glad över att få jobba och höll på att krypa ur skinnet för att vara tillags. Gullhunden!

Slänger med väst, pipa, några bollar och dummies till Åre så att det blir lite ordning även på hundträningsfronten! De egna träningskläderna är ju packade. Så klart!

Konstig vegetation vid inflygningen. Nästan lite tropisk i höjd, bladform och färg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar