fredag 31 augusti 2012

Vidare i världen

Ett litet inlägg medan Mattias gör ett sista shoppingryck (i den där stora gallerian vi inte hann med häromdagen).

Härliga dagar i Hong Kong är till ända. En stad, full av kontraster, väl värd att återvända till! Jag tycker att vi har hunnit med relativt mycket och sett flera stadsdelar och kända landmarks på egen hand såväl som med guide, men det finns mer att upptäcka. Här en bild från Nan Lian Gardens, med bostadshus i bakgrunden. Kontraster som sagt..

Har sett på Facebook att många har gjort bra resultat på ÖKL-proven senaste veckan. Stort grattis till er! Förutom saknad av Oban har jag lite lätt ångest över att det sannolikt inte blir någon provstart för vår del i år, trots fin form.. Verkar inte vara helt lätt att komma med på proven och med jakter flera helger när vi kommit hem blir det inte många chanser kvar. Men - vi får väl trimma i vinter och sikta mot start i vår! Denna bild på Oban lade Isabel upp på Facebook igår. Skönt att se att han får jobba och hjälpa till på Munsö :)

Apropå Isabel bad vi om att få ta del av gästernas bilder från bröllopet i väntan på bilderna från fotografen. Denna, lite annorlunda posering, gjorde vi på uppmaning av Copperhills fotograf efter det att de lagt ut stenar i formationen "Grattis Jenny hjärta Mattias" på helikopterplattan - och Isabel passade på att fota oss. Som tidigare nämnt, en helt underbar dag, och det kan hända att jag kommer lägga upp ett antal bilder när de riktiga anländer.. Ja, i brist på träning och tävling med hund får ni faktiskt hålla tillgodo med denna rese- och bröllopsblogg, som den visst har spårat ur till.. ;o)


Idag, närmare bestämt om 25 minuter, åker vi vidare till Komandoo på Maldiverna, via Kuala Lumpur. Efter fyra dagar i en stooor storstad ska det bli härligt med sol och bad på en lugn resort (ganska liten som framgår av bilden nedan..)!! Och efter en minst sagt lynnig sommar i Sverige ska det bli vansinnigt skönt med värme!!





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar