torsdag 14 mars 2013

Från jättesköldpaddor till labradoodle..

Här hinner jag inte med mycket. Men idag kom jag ned under 80 mail i inboxen, vilket är ett framsteg. Och hade bara tre möten. Gick lite hand i hand: färre möten = mer tid att jobba med annat.

Löpning för Oban två dagar denna vecka. Lite träning i tisdags och en allmän vilodag idag. Började nämligen dagen med en rejäl powerwalk samt att han fick simma på dagis. Tog en promenad lite senare än vanligt nu på kvällen och mötte en ny bekantskap i området: en Labradoodle! En trevlig tik, som var på samma lekhumör som Oban, så det blev lite lattjolajban på den annars rätt tråkiga rastningsrundan.

Har tyvärr inte hunnit med bilderna från Galapagos än.. Men här ytterligare ett smakprov, en jättesköldpadda. Helt orädd och oberörd av att vi befann oss i närheten. Det är guiderna och reglerna i naturreservatet som sätter reglerna (2 meters avstånd), djuren själva är helt obekymrade av att det är människor omkring. Visar lite på skillnaden i miljöer där människor inte förknippas med något ont och farligt..


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar