söndag 11 mars 2012

Borta bra - men hemma bäst!

Vill minnas att jag använt samma rubrik tidigare. Och det stämmer verkligen efter det att Oban kom in i våra liv.  När det tidigare varit vemodigt att åka hem, till kyla och förpliktelser, finns det något att se fram emot. Väldigt glatt återseende efter nio dagar! För vår del med inledning i New York och för Obans del först på Munsö och sedan hos Peter. Tack snälla för hjälpen!

Utsikt från hotellrummet på Lexington Avenue
Obligatorisk turistbild: Times Square
Efter en eftermiddag med lite shopping följt av asiatisk middag och drinkar på Buddha Bar (numera Ajna Bar) där vi mötte upp Patricia och Ebbe, blev det en kort natt på hotellet innan det var dags att åka vidare till Dominikanska Republiken. Dit hade vi blivit inbjudna för att närvara vid vigseln mellan just Patricia och Ebbe. Härlig resa i trevligt sällskap, skönt med sol, bad och behaglig temperatur samt väldigt vacker vigsel på stranden följt av bröllopsmiddag och fest får sammanfatta veckan. Vidare utläggningar skulle bl a omfatta otaliga romdrinkar och sena nätter.. :) Tack Mattias, du är underbar!
Barfota var bäst vid strandvigseln
Det vackra brudparet!
Kom hem igår lördag och inledde hemkomsten med ett cocktailparty hos Carro och Peter. Idag sov vi alla tre till halvtio (vilket är mitt i natten för oss iom tidsomställningen). Efter en mysig frukost åkte Oban och jag i väg för en långpromenad i det underbara vårvädret (Mattias hårdpluggar inför jägarexamen nästa helg..!). Varvade rejäl skogstur med lite teckenträning, med betoning på lite. Körde några närsök efter störning samt ett par längre linjetag, vilket gick jättebra. Sedan var vi nöjda på den fronten. På promenaden tryckte Oban upp ett rådjur, men kom fint på inkallning. Gjorde samma sak vid möte med gigantisk Ridgeback. Överlag väldigt nära och mycket lyhörd. Kanske nyttigt att vara ifrån varandra ibland..? :)

Härligt med tussilagoväder! Oban såg dock ut som en motorcross efter några varv på en lerig bana, så det blev dusch och shamponering vid hemkomst..


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar