tisdag 28 februari 2012

Lantisar i stan!

Som avslutning på en intensiv dag kom Arrac och Tassa till stan. Sitter nu i soffan med en liten hund på var sida (båda vill ligga i knäet, men det går inte för där har jag laptopen) och en stor svart på rygg lite längre bort i divandelen.

Började besöket med en promenad som var lätt kaosartad :) Har som bekant inte världens koppeldisciplin på Oban. Och nu hade jag två hundar till, vilka inte är helt vana att vara i tätort med trottoarer, övergångsställen, rödljus etc. Var bitvis väldigt trassligt med tre koppel kan jag avslöja.. Hade Oban lös på de vanliga ställena. Han tyckte att det var lite märkligt att de andra inte sprang med honom som vanligt, men våga tusan släppa dem här bland andra hundar, harar och bilar etc. :)

Nu har de precis hämtat sig efter traumat i att bli duschade efter promenaden. De tyckte nog egentligen att det var ganska skönt med varmvattnet, men säkert ovant att komma till en ny plats och ställas i en dusch :) Det var ett måste, efter morgonens snöfall följt av sol och plusgrader hela dagen, är det riktigt grisigt ute.Vi har haft städerskan hemma under dagen, så det kändes lagom lockande att släppa in, inte bara en utan tre, skitiga hundar. Nu är de nybadade och myser i soffan!

Nybadade hundar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar