måndag 24 mars 2014

Solig söndag

Härlig dag med Annika, Cattis, Zara och Emelie igår. 

Cattis hade valt mark , tack för prepp, och vi hann med en hel del! Framförallt snack mellan oss och bus mellan hundarna, åtminstone Oban och Braith som hade roligt i vattenpölarna.

Vi hade egentligen en plan, men den höll typ till första övningen :) Det svåraste momentet "kasta stort, leta smått - och nedgrävt" med markering på långt avstånd gjorde hundarna bäst. Sedan vete tusan vad vi (de?) höll på med emellanåt, men vi sa att vi kanske skulle backa till grunder som inkallning, fotgående och stadga nästa gång. Unghundträning.. :)

Bilderna på dagens inledning respektive avslutning. Skottapport uppför slänten/hygget som första moment (ni ser att det är ganska långt för Cattis röda jacka skymtar i kanten upp mot hygget och därifrån sköt hon) samt dold dirigering uppför kullen på holmen som sista. Där hade de dessutom en störning i att passera ett annat område de precis varit i på väg ut. Första och sista, de två övningar Oban gjorde prickfritt. I övrigt fanns det som sagt en del att ta tag i.. Eller något.. :) Men det är väl några veckor kvar till start...? Ööhhh.. Och så går det ju att stryka sig..



2 kommentarer: