onsdag 25 februari 2015

Glädjeämnen - i plural - trots fortsatta koppelpromenader..

Vi tragglar på med våra koppelpromenader. Idag i ljus! Vilken känsla! Och med fågelkvitter! Helt underbart faktiskt! Vilka små glädjeämnen i vardagen.

Ett annat glädjeämne, just i vardagen, var när jag lämnade på dagis igår. Jag skulle precis släppa in Oban i den avdelning som han delar med sin grupp när Camilla ropade "Du behöver inte släppa in honom, han ska simma". Ordet "simma" var tydligen magiskt för Oban knallade, ja - precis som de kan göra på apporter, in till avdelningen bredvid där poolen finns. Där sprang han upp på rampen - och väntade förvisso på ett OK, fast knappt. Finaste hunden - det är verkligen bland det bästa som finns att få simma, näst efter att hämta fåglar..!

Nu är planen att han simmas tre gånger i veckan parallellt med behandlingar, medan vi fortsätter med koppelpromenaderna på hemmaplan. Inte lätt att fota hundar som simmar i kapp, så ursäkta bildkvaliteten.

Imorgon blir det möten på kontoret i Oslo. Känns extra bra efter två raka guld i VM :) Som sagt, det finns en hel del glädjeämnen i vardagen. Det gäller bara att ha ögonen öppna..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar