söndag 8 februari 2015

Hektisk helg..

Jag har ett ganska hektiskt och intensivt jobb som fyller vardagar (kvällar och helger), men ibland undrar jag om det inte är än mer jäkt och fläng de här lediga dagarna, som idag.

Inledde dagen med en timmes promenad i solen och snön (jippie!). Åt sedan frukost bestående av ostomelett, smoothie och kaffe för att därefter sätta igång med dagens bestyr: vattna, städa, handla, packa.

Gjorde ett avbrott för att möta upp Annika och Zingo för lite träning. Vi körde "korset" på två olika platser och fick därmed in både linjer, stopp, höger och vänster samt lite störningar. På bilderna utnyttjade vi kullarna för att få lite utmaningar i terräng. Avslutade med markeringar. En skön stund, med lite stimulans för hundarna, i det underbara vintervädret (även om det i ärlighetens namn blåste lite mycket..)


Sedan var det dags att bege sig till frisören. Tre timmar senare (med blå ton i håret, hmmm..) var jag klar. Hem för en rastningsrunda, middag, stryka, hänga upp gardiner osv.

Jaja. Inte så mycket slappande på soffan, men en härlig dag där jag fått mycket gjort..! Hoppas ni har haft en trevlig helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar