söndag 24 augusti 2014

Ledig söndag!

Första riktigt lediga dagen på länge så vi lyxade till det med en rejäl sovmorgon. Till och med Oban sov sött, så det var nog välbehövligt för oss båda efter en hel del flängande och nätter borta i samband med resor och tävlingar.

Fortsatte dagen ute i skogen med Sanna och kidsen. Målet för oss var svampplockning, medan hundarna fick flänga fritt i urskogen i två timmar. Sanna skrapade ihop lite kantareller och själv kom jag hem med flera fina Karl Johan-svampar!



Den där Pluto var en trevlig bekantskap. En 8-månaders Jack Doodle, med väldigt trevlig exteriör och uppförande!

Ägnade därefter eftermiddagen till att städa och skura golv för att kunna lägga ut två nya mattor som införskaffats till kök och vardagsrum. Dagens egentliga uppgift: fylla i vapenansökan samt plocka ihop jaktprylar inför hösten är fortfarande ogjord..

Lagade nämligen även middag, vilket är premiär i nya lägenheten. Ja, förutom att koka ägg, slänga ihop en sallad eller tonfiskröra.. Kvällen till ära blev det hemgjorda canneloni med Karl Johan-svamp, zuccini, spenat och schalottenlök. Väldigt gott!


Maten smakade godare än den ser ut. Men uppläggningen och vinkeln var väl så där.. Kass kvalitet också, för jag hade "fel" mobil. Dags att ta steget och byta snart.. Fast det var det där med app för Blogger...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar