söndag 20 november 2011

Åre

När vi kom till Copperhill i torsdags hade fina Josefine "VIP:at" Oban, som fick en present på rummet vid ankomst. Inte illa med hembakt leverpastej från restaurangen.

Leverpastej De Luxe

Fredagen började med en härlig morgontur på fjället, följt av en lugn och skön frukost. Fortsatte ned till J & M, varifrån vi gick Tott-Hummeln runt. En rätt jobbig tur första halvtimmen, men otroligt fin i varierad terräng från urskog till kalfjäll.

Säsongspremiär i vitt, dock mest frost

Åreskutan

Åresjön
Fredagen fortsatte i njutningens tecken med SPA följt av en utsökt måltid på Niesti. Kanske med lite väl mycket vinprovning.. :)

Lördagen inleddes med en SPA-behandling enligt devisen: "man måste få unna sig ibland".. Tog en tur ned på byn, åt lunch på Broken och sedan ytterligare en promenad i kraftig lutning, denna gång mot Björnen. Fokus på fyspass för Oban dessa två första dagar. Och för matte...

Även Oban kan få unna sig ibland...
På söndagförmiddag tog vi en tur över Hummeln igen, men denna gång vek vi av mot Fjällgården. Härligt att gå på dessa höjder även dimmiga och regniga dagar som idag. Tog med pipa och mini-dummies för att ta tillfället i akt att köra lite linjetag/närsök. Avslutade med att be Mattias kasta störningsmarkering, skicka, blåsa stopp halvvägs (där jag lagt ut en dummy dolt) och lägga på söksignal. Sett till förhållandena med stökig terräng, regn och störningar gick det bra. Vi övar ju :)

Dimma över Åresjön

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar