lördag 25 februari 2012

Att bocka av:

Sådärja! Det blev mycket uträttat idag och en del saker som är riktigt skönt att ha avbockat på att-göra-listan. Började på hemlig plats och gjorde ett val som känns helt rätt! Fortsätte till Gärdet för en tur med Oban. Han älskar att sträcka ut när det är öppna vidder och leran sprutade runt honom i en radie på flera meter.

Fortsatte till Sandberg http://sandbergsweden.com/ för att välja ut alliansring. Vi provade olika kombinationer redan vid förlovningen, men nu var det dags att kika lite närmare på urvalet. De har vansinnigt mycket snygga saker i butiken, kan varmt rekommendera dem! Kommer att ha två ringar efter vigseln, men här är ett exempel på deras läckra kombinationer med tre ringar:
Bild: Sandberg
Får väl hitta på en bra anledning att unna sig en tredje. Ett jaktchampionat kanske..? Även om den där ringen i mitten inte är särskilt praktisk just i hund- och jaktsammanhang..

Därefter blev det lunch på Italiano och sedan begav vi oss hem. Mattias åkte och handlade och jag och Oban blev avlämnade bakom Solvalla. Gick i skogen för att slippa blåst och is. Hade bara med en tennisboll, men fick till ett antal korta linjetag på lite kluriga (dolda) ställen. Väldigt, väldigt, väldigt smutsigt nu. Igen. Baksidan med att snön och kylan försvinner, helt klart. Så det blev en dusch med schamponering när vi kom hem.
Vet inte vad han gör med munnen. Men kameran på nya
mobilen får iaf godkänt!
Nu har även jag tränat. Efter en dusch och lite pyssel blir det lördagsmys med räkor!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar