tisdag 7 februari 2012

Ökad förståelse

Agility på schemat igår. Det fanns stationer med hinder i form av bildäck, slalom och tunneln, som vi fick köra självständigt medan instruktören Lotta hjälpte ekipagen ett och ett vid balansbrädan.

Slalom fungerar riktigt bra nu! Inte full "border-collie-fart" kanske, men fina in- och utgångar i upp till hela 10 pinnar! Bildäckshindret satt också klockrent. Och likaså tunneln - efter lite repetion och påminnelse. Balansbrädan gick vi kopplad åt båda håll, stannade etc. för att slutligen köra utan koppel. Det gick bra! Avslutade med en liten bana för att sätta ihop några av övningarna.

Passade på att be Linda, en av medinstruktörerna, om hjälp med att leka och busa med Oban. Pratade med Lotta om synen på lek och kamp inom Räddningen och fick en annan förståelse för varför det är så vansinnigt viktigt att figuranterna är det roligaste som finns i hela världen. Bra att få en förklaring, då är det lättare att förstå motiv och syfte.

Nu ska vi stimma och stoja lite innan det är dags att åka till en Volvoverkstad för inomhusträning - i Räddning. Sedan blir det vila onsdag och torsdag!!

Oban 2010-06-30 drygt 9 veckor gammal!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar