lördag 11 februari 2012

Ingen rast - ingen ro!

Vansinnigt trött! Gick upp 06.30 för att vara på plats på jobbet inför helgens servicefönster. Vi var klara vid 13.30. Då hade Oban fått leka med flera av teknikerna på plats, vilka var grymt imponerade av att han inte stack när de kastade en frisbee, utan gick först på kommando. Frisbeeträning i korridorerna var något nytt, men underhållande för Oban - och dem.

Åkte och handlade. Fortsatte hem för "Operation Hushållssysslor": körde två maskiner tvätt samt gjorde om lite i sovrummet med nyinskaffade kuddar, bäddade rent i båda rummen (får eventuellt en sova-över-gäst nästa fredag), vattnade blommor, vek tvätt, tömde diskmaskinen etc.

Sedan vidare för träning med Linnea och Scott på Fågelöudde!

Vi bestämde oss för att köra lite tecken. Lade ut tre områden dolt samt två dummies för ett enkelt linjetag på en väg (som visade sig bli svårt). Då just dolda fungerade så där förra helgen fick Scott gå först. Det fungerade bra. Tycker även att stopp och sidotecken satt någorlunda när de behövdes. Hade inget tillfälle att använda "ut", men tror att vi behöver nöta det. I stort nöjd med insatsen. Som vanligt roligt att träna med Linnea - massor av bra saker att tänka på och tips. Tack! Väldigt trevligt också - det får vi göra oftare :)

Nu 20.07 sitter jag i soffan. Helt slut. Har ätit hämtthai till middag och börjar allvarligt fundera på att gå och lägga mig. Det drabbar ju ingen när jag är gräsänka. Och imorgon står det Räddning på schemat, så väckarklockan ställs på 06.00. Att vara ledig på helgerna är överskattat.. SvD ligger oläst även denna helg...

Over n' out. Go'kväll. Godnatt! #vembryrsigommello?

Inte bara jag som är trött ikväll..

Skönt med nybäddat!





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar