måndag 21 april 2014

4-årskalas!

Idag fyller den bästa, finaste, duktigaste, härligaste, snyggaste, underbaraste (nejdå, jag är inte alls subjektiv..) hunden hela fyra år!

Födelsedagen inleddes med en skön promenad i solen längs vattnet. Sedan gjorde matten ett ryck och packade ned kontoret, vilket var ganska känslosamt, tungt och ledsamt. Bröt eländet för en tur i solen på Järvafältet och tog en selfie födelsedagen till ära:


Sedan svängde vi förbi Sanna och kidsen. Lägligt nog när de precis hade tänt grillen så matten fick lunch. Födelsedagsbarnet fick skönsång av barnen som bjöd på både Happy Birthday, Ja må han leva - och en korv.

Fortsatte hem för lite mer packning (hur mycket prylar går det att ha!?!). Sedan tog vi ytterligare en sväng i solen och köpte därefter ingredienser till en tårta. Ganska färglös, men säkert smaklig: leverpastej, kalvsylta, kex med oxkött och energifoder i botten.

 
Stort grattis till alla som startat och placerat sig på WT idag! Många att nämna så jag avgränsar mig till släkten: syster Peg på 4:e plats i EKL (Kungsör) och sonen Zefyr på 2:a  plats i NKL (Vallentuna). Duktiga ni!!

2 kommentarer:

  1. Grattis Oban, snygg tårta! Hoppas den var god! <3
    Märta å grabbarna

    SvaraRadera
  2. Tack, tack! Inspirerad av dig som du kanske förstår. Inte lika snygg som dina, men utbudet var begränsat så jag gick på smak istället.

    SvaraRadera