måndag 3 november 2014

Administration och Utställning

Det är för mörkt för att träna på vardagarna nu, så det fick bli en promenad istället. En timme och en kvart runt naturreservatet här hemma närmare bestämt.

Sedan var det dags att ta tag i administrationen efter höstens prov inom Östra där jag varit kommissarie på ett A-prov och ett B-prov. Resultaten har jag registrerat i SSRK Prov/SBK Tävling samma dag som provet, men jag har samlat på mig prislistor och protokoll för att skicka in till kansliet vid ett och samma tillfälle. Nu var det dags.


Apropå SSRK Östra och vår verksamhet kanske ni har sett att vi söker efter sådana som är intresserade av att engagera sig i Utställningsverksamheten. Här är inlägget från http://www.ssrkostra.se/ Hör gärna av er om ni tycker att detta verkar spännande och roligt!


Vill du ingå i en arbetsgrupp för Utställning inom Östra?
De 14 olika raser som SSRK representerar har uppstått genom selektiv avel på utvalda egenskaper. Egenskaper som präglar våra spaniels och retrievers - och egenskaper som SSRK anser är viktiga att värna om. Utställnings- och jaktprovsverksamheten inom SSRK är inte bara tillfällen för oss medlemmar att pröva våra hundar, utan utgör även ett viktigt verktyg för avelsverksamheten.

Östra arrangerar sedan flera år en årlig utställning på Ulriksdal och vill nu utöka omfattningen till en ordinarie arbetsgrupp för Utställning. Vill du ingå i en sådan för att planera och genomföra aktiviteter inom ramen för Utställningsverksamheten inom vår avdelning?

Kontakta Jenny Långström, sekreterare@ssrkostra.se >>

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar