Här kommer nyårsmenyn i bilder. Förrätt: Råraka med löjrom. Huvudrätt: Tournedous med potatiskaka och rödvins- och balsamicoreduktion. Dessert: Crème Brulé.
måndag 2 januari 2012
Borta bra - men hemma bäst!
Nu är vi hemma efter en härlig helg i Åre. Oban har fått njuta av
långpromenader tillsammans med Arrac & Co på Munsö, efter att Tassa, som löper, hade deporterats
till Blidö. Tack alla som har ställt upp! Och tack J & M för en grym
nyårsafton!
Här kommer nyårsmenyn i bilder. Förrätt: Råraka med löjrom. Huvudrätt: Tournedous med potatiskaka och rödvins- och balsamicoreduktion. Dessert: Crème Brulé.
Här kommer nyårsmenyn i bilder. Förrätt: Råraka med löjrom. Huvudrätt: Tournedous med potatiskaka och rödvins- och balsamicoreduktion. Dessert: Crème Brulé.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar