lördag 11 oktober 2014

Tackjakt - och tack för kaffet..!

Intressanta kompisar på dagens tackjakt (bilden nedan).

Härlig dag med underbart gäng i fantastiskt väder! Suveränt helt enkelt!! Fast av dagen att döma blir det ännu en 0:a imorgon. Oban är en väldigt bra viltfinnare, men en synnerligen självständig sådan. Han behöver liksom inte mig för att hitta fåglarna... Trots bra tips från proffsen. Får väl se om dagens försök till styrningar har fastnat någorlunda i öron och minne, annars stänger vi säsongen all time low. Tack för kaffet liksom..! 

Hade varit supermysigt att hänga kvar med apportörer, drevkarlar och jägare för att avsluta säsongen på kvällens middag, men istället åkte vi 2,5 timme hem, kom just innanför dörren för att pyssla om, packa upp, packa om och ställa klockan på 04:00 imorgon.

På temat pyssla om: Sista vattnet var (märkte jag när jag ställde Oban i duschen) rätt skitigt. Nu är han avspolad (ej schamponerad, vågar inte det nu när det är kallt i vattnet), masserad enligt direktiv från fysioterapeuten och har pyjamas (Back on Track) på sig. Som någon skrev på FB nu ikväll "vem behöver fritidsintressen?" :)

Over 'n out! Imorgon nya äventyr!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar