söndag 27 maj 2012

Sammanfattning av helgen:

Vänner på middag i fredags och sedan har det varit ett späckat schema. Inte helt ovanligt. Vi kollade kalendern när vi åt frukost i lördags och förutom en helg i juli är vi fullbokade varje helg fram till mitten av september.

På denna helgs schema stod Tullgarn, dit vi åkte på lördagen. Ska gå igenom bilder och återkommer med en rapport imorgon kväll.

Vi åkte från Tullgarn till Munsö där vi började med att köra ett kort träningspass. Enkla och dubbla markeringar på lite längre avstånd, markering följt av ett linjetag på vatten och sedan några längre linjetag. Har en idé om att nöta grunder och köra mängdträning en period: lite men ofta.

Härlig middag i mysigt sällskap för att sedan gå upp i ottan (igen) på söndagen. Sanerade bilen, vilket var välbehövligt efter den regniga våren, innan vi åkte in för att gå på Elitloppet.

Stannade till vid Drottningholm för att köra några enkla och dubbla markeringar i högt gräs bland träd och kullar. Avslutade med ett par linjetag. Som sagt - lite men ofta får bli melodin till dess det är dags för nästa kurs. Helena?! :)

Perfekt väder för Elitloppet. Förutom att det var skönt för oss i publiken fanns förutsättningarna för snabba lopp och rekordtider på plats. Härlig folkfest och bra avslutning på en skön helg!

Tom fårhage i Drottningholm blev perfekt för dagens träningsdos!

Årets folkfest: 29 095 besökare på Solvalla!

Defilering i Elitloppet 2012!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar