söndag 28 oktober 2012

Bra och dåligt!

Vilken härlig hösthelg!

Utgång med jobbet i fredags och var inte hemma förrän vid halvfem på morgonen...

Superkul kväll, men desto skönare fortsättning på helgen när vi åkte ut till Munsö vid lunchtid i lördags. Tog en lång promenad i det fantastiska vädret tillsammans med Ove & Isabel och alla hundarna. Därefter bastu och kanske årets sista dopp innan vi avnjöt en god middag. Kan erkänna att jag somnade rätt ovaggad vid 22-tiden..

Lika underbart väder idag, så det har blivit tre promenader och ett träningspass. Egentligen helgens enda misslyckande. Inte träningen som sådan, utan val av mark. På Munsö är det mycket hästhagar, åkrar och skog, vilket innebär att det finns ganska få platser där det är bra att dra av skottapporter. Nu efter höstbruket var dock några av de närmsta åkrarna plöjda och grovharvade, vilket såg bra ut. På håll. När Oban väl gått på några apporter var det tydligt att det slet på benen att springa på den ojämnt frysna jorden.. :(

Jobbet gjorde han bra. Låg lite fel i vind på några av skottapporterna, men löste uppgiften bra. Varvade med att skicka till ett dolt område och där tog han ut och tecken jättefint. Duktiga hund! Men dåliga matte! Nu märks det att han är stel i benen och när vi gick från parkeringen skrittade han vid min sida. Det händer aldrig! :( Har smörjt in med liniment och nu får han vila.

Här några bilder från en strålande höstdag:


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar