söndag 7 oktober 2012

Slapp söndag!

Första sovmorgonen sedan semestern! Underbart! Mysigt med frukost i soffan utan stress och jäkt. Sedan en hel dag utan inplanerade aktiviteter eller måsten och borden. Fantasiskt! En ledig dag med andra ord! Vi tog en långpromenad genom Bromma och hämtade bilen som vi lämnade igår efter en fantastisk trerättersmiddag hos Peter och Carro.

Mötte sedan upp Johan och Johnnie för lite socialisering, lek och träning på Ålstensängen. Johnnie är en av valparna ur kullen undan Huntrets Nefertiti och de är nu drygt sex månader. Här nedan far och son följt av en bild på enbart Johnnie (dagens bilder är tagna med mobilen).




Tog en sväng förbi Jocke och Dawn för att fika och hade turen att time'a med Tessan och Rickard samt Dayan och Magnus med barn, så att vi fick kramas lite med dem!

Fortsatte hemåt och har precis avnjutit en gulaschsoppa på märgpipa från Knutsta Charolais. Supergott! Vilken tur jag har som har en man som är så begåvad i kökets konster :) Och vilken tur att vi har en köttleverantör med så genomgående hög kvalitet :)



Trevlig söndagkväll på er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar