måndag 25 juni 2012

Midsommar!

Här har det inte blivit några uppdateringar på länge.. Sammandrag från helgen här, så återkommer jag med bilder när jag laddat över dem från kameran.

Åkte ut till Munsö på torsdag eftermiddag och hämtade upp Duke (irländsk retrieverkorsning) som vi skulle passa över helgen då Dawn och Jocke skulle till Wales. Lövade altanen och hann med lite andra förberedelser innan det var dags för den traditionsenliga grillkvällen före midsommarafton.

Midsommarafton inleddes med sillunch följt av dans vid midsommarstången. Sedan blev det rosé i solen på bryggan medan hundarna badade - och blötte ned alla när de kom upp och skakade sig. Efter lite lekar på eftermiddagen var det dags för det helgrillade lammet innan vi intog dansgolvet. Kvällen (morgonen?) avslutades med ett dopp. Fantastisk dag i härligt sällskap med - endast - 27 gäster i år. Tack till er alla - verkligen supermysigt! Extra stort tack till Ove och Isabel för er genorisitet - ni är underbara!

På midsommardagen åkte vi in till stan för att hämta lite kläder och annat. Sedan blev det ytterligare en härlig middag i fint sällskap då Dayan och Magnus med barn stannade kvar.

Först på söndagen blev det något annat än vanliga promenader med hundarna. Vi åkte upp till brukshundsklubben och satte upp en agilitybana. Har inte kört agility sedan i vintras, men det var inga bekymmer för Oban som snabbt var med på noterna! Vore kul att åka dit fler gånger i sommar och slipa lite på formen! Passade på att prata med Bengt-Åke, som var instruktör på den viltspårkurs vi gick i somras, och vi sa att vi skulle försöka ses i sommar och träna spår - vilket vore kul!

Avslutade med att köra några dubbelmarkeringar när vi kom hem. Sedan blev det ytterligare en mysig kväll med bastu, bad och god middag. Nu får det bli diet och träning några dagar!! :)

Bild: http://verticaljumpingtips.info/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar