fredag 6 juli 2012

Bröllop på Lidö!

Tiden räcker inte till! Igår kom vi tillbaka till stan, efter jobb och träning, med en diger lista av uppgifter: vattna, tvätta, skriva kort, packa till oss själva, packa till Oban, måla naglar etc. Var klar vid 23-tiden och då hade Oban bara fått två kortare rundor - ingen långpromenad eller träning idag. Men, för att kompensera det dåliga samvetet körde vi lite trick och trix en stund. Det gick väl så där i ärlighetens namn. Oban blir så fokuserad på godiset, så jag tror inte att han har en aning om vad han gör när han t ex rullar.. Men, men - lite stimulans och avbrott från packningen blev det i allafall.

I helgen vankas bröllop på Lidö! Därav packningen och pysslandet! Vi åker ut i eftermiddag och hundarna, Oban och Duke, ska bo på pensionat. Det var bästa lösningen så här i sommartider när många är borta - och när dessutom merparten av släkt och vänner också är gäster på bröllopet :)

Det känns skönt att hundarna kommer ha sällskap av varandra när vi lämnar bort dem. Och det är ju bara två dagar. Men jag är ju lite utav en hönsmamma..

Duke och Oban tar en simtur
Bröllopsinspiration från pulmonate's blog 

2 kommentarer:

  1. Hejsan! Det låter verkligen som att du har fullt upp! Jag kan i alla fall meddela att jag nu har köpt mer (och snabbare) minne till kameran så nu är jag redo att fota alla söta valpar, och andra hundsläktingar förstås, på kennelträffen nästa helg :) Nu hänger det bara på vädret...
    /Åsa

    SvaraRadera
  2. Hej, vad roligt att höra av dig! Ni verkar också flänga runt en del :) Vad bra med minne (vi skulle behöva en helt ny kamera..) - ser fram emot många bilder på släkten! Hoppas ni får en härlig helg! Och bra väder!!! /Jenny

    SvaraRadera